Visste du at 50% av kyllingen du spiser fra Subway ikke er kylling?

Så er vi her igjen... Vi husker alle når #grandiosa skandalen var et faktum og det kom frem at kjøttet bare inneholdt 40% skinke og resten var et stort mysterium. Vi fikk servert i høye og lave unskyldninger om hvem, hva og hvorfor... 

 

Vel nå er det på'n igjen. Denne gangen er det Subway som driver med ymse måter og mate befolkningen med produkter som er noe annet enn de selv hevder å selge. 

En etterforskning utført av Canadian Broadcasting Corporation (CBC) Marketplace investigation har avdekket at McDonald's Country Chicken--Grilled var 84.9% kylling, Wendy's Grilled Chicken Sandwich 88.5%, A&W's Chicken Grill Deluxe 89.4% og Tim Horton's Chipotle Chicken Grilled Wrap 86.5%.

Men, Subway's Oven Roasted Chicken Sandwich (53.6% chicken) og Sweet Onion Chicken Teriyaki (42.8%) kylling tar kaka...

 

Shame on you Subway!!! 

 

Så her nærmer vi oss med stormskritt et føde som ligner mer og mer på #soylent produktene. Og har du ikke hørt om #soylent før så er #google eller #youtube din beste venn for forklaring. 

 

Og kanskje også få med deg den gode gamle sci-fi filmen Soylent Green i samme slengen. Hvem liker ikke apokalyptiske filmer liksom ...  

 

Neste steg nå vil vel være å høre med våre egne #subway butikker på hjørnet om deres kylling også bare er 50% kylling og 50% topp hemmelig ingrediens..

 

Lykke til på påskejakten creepers :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jondonjohnson

jondonjohnson

26, Oslo

Kritiker av alt.

Kategorier

Arkiv

hits